Förra helgen spenderades i Stockholm med Emelie. 🙂 Vi hade det otroligt roligt och bra där! Vi kom fram till Stockholms Central vid halv tre och åkte därifrån direkt till vårt hotell och checkade in. Hotellrummet var väldigt fint och vi hade havsutsikt, vilket inte var helt fel. Efter att ha fräschat till oss åkte vi till Gamla Stan, tittade runt och åt middag på Vapiano. Efter Vapiano shoppade vi lite på Gallerian och gågatorna. Vi avslutade sedan kvällen med en lång promenad.

Under andra dagen tittade vi mer i Gamla stan, på Gallerian och i city. Vi besökte några museum och Katarinahissen. Utsikten från Katarinahissen var verkligen helt fantastisk! Varken jag eller Emelie hade varit där innan, så vi blev helt klart imponerade av hur fint det var. Vi avslutade sedan dagen med en shoppingtur på Mall of Scandinavia och middag på Jensens.

Den sista dagen tittade vi lite på Riddarholmen, Skeppsholmen och mer i city. Vi besökte även ett museum och åt lunch på Jensens. Vid 18-tiden var det dags att åka med tåget hem. Tåget blev tyvärr en och halv timme försenat, vilket var segt eftersom vi bara ville hem och sova. Trots ett mindre bra avslut på resan hade vi en otroligt bra helg i Stockholm. Är verkligen supernöjd! 🙂