Emmas blogg ♥

www.baraemma.se

Utflykt och jobb

Idag provjobbade jag på ett café och det gick superbra!! 🙂 Jag fick extrajobb där och schema för de kommande veckorna, vilket känns toppen. Fram tills skolstarten ska jag jobba extra många pass och efter skolstarten två pass varannan helg. Är verkligen jätteglad över att ha hittat ett extrajobb att ha bredvid studierna! Gårdagen spenderades med en kompis i Lund. Efter lite shopping och sightseeing åkte vi hem och avslutade dagen med filmkväll och Pokemonjakt. En väldigt bra dag med andra ord! 🙂

2 kommentarer

  1. Vad kul med jobb, stort grattis ❤
    Du får pma och berätta var du jobbar sen 😊 Så kanske man kan hittar förbi om man är söderut nån gång.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

© 2020 Emmas blogg ♥

Tema av Anders NorenUpp ↑